Salı, Eylül 25, 2007

PALAMUT TAVA

Balığın her türünü ailece seviyoruz. Genelde ızgarada veya fırında yapmayı tercih ediyorum ama bu defa balıkçının da önerisiyle kızarttım.
Balıklar yıkanıp suyunu süzdükten sonra una bulanır ve kızgın yağda kızartılır. Balık ve roka ayrılmaz bir ikilidir bize göre. Bol limonlu roka salatası ile servis yapılır.

10 yorum:

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Tabakta rengarenk nefis bir sunum yapmışsın Hesna, ellerine sağlık
Sevgiler :))

Damak Tadı dedi ki...

Çok nefis bir görüntü Hesna'cığım,ellerine sağlık.

Sevgilerle

sevdamavisi dedi ki...

Canım ,
ellerine sağlık ne güzel sunumla hazırlamışsın balıklarını. Ramazan da çok yemiyorum ama çok severim balığı. sevgiler

Kübra dedi ki...

Sevgili Hesna,
Palamut tavayı severim, ellerine sağlık, çok lezzetli görünüyor.
Sevgi ile

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Hesnacığım, bu ne kadar şık bir Palamut sunumu böyle! Biz de balığı özellikle palamutu çok severiz! Ellerine sağlık, gözüm gönlüm açıldı!
Aklıma düştü, bir dilim alsam!
Canım, etkinliğe katılanlar linkine siteni ekleyeyim mi? Sen, kesin yanıt vermeden emrivaki yapmak istemedim!
Sevgiyle kal!

NiNo dedi ki...

ellerinize saglik ne kadar hos olmus goruntu kitirli corbada harika gorunuyor

Aybike Ceylan dedi ki...

Hesna'cigim,
Ellerine saglik, hele ben tam bir balik hastasiyken ve burada pek fazla cesit bulamazken bayildim. Altdaki corbanda nefis olmus.
Sevgiler

Baharcicegi dedi ki...

Ben baligin her cesidini severim,nefis görünüyor aksama olsada yesek limonluca ,ellerine saglik

Adsız dedi ki...

selam palamut harika olmuş ellerine sağlık canım sevgiler...

SEDA dedi ki...

Balıkla yapılan çeşit çeşit yemekler var ama ben en çok palamut tava severim. Gördüm ya, şimdi yapana kadar aklımdan çıkmaz :) Ellerine sağlık.