Balığın her türünü ailece seviyoruz. Genelde ızgarada veya fırında yapmayı tercih ediyorum ama bu defa balıkçının da önerisiyle kızarttım.
Balıklar yıkanıp suyunu süzdükten sonra una bulanır ve kızgın yağda kızartılır. Balık ve roka ayrılmaz bir ikilidir bize göre. Bol limonlu roka salatası ile servis yapılır.
10 yorum:
Tabakta rengarenk nefis bir sunum yapmışsın Hesna, ellerine sağlık
Sevgiler :))
Çok nefis bir görüntü Hesna'cığım,ellerine sağlık.
Sevgilerle
Canım ,
ellerine sağlık ne güzel sunumla hazırlamışsın balıklarını. Ramazan da çok yemiyorum ama çok severim balığı. sevgiler
Sevgili Hesna,
Palamut tavayı severim, ellerine sağlık, çok lezzetli görünüyor.
Sevgi ile
Hesnacığım, bu ne kadar şık bir Palamut sunumu böyle! Biz de balığı özellikle palamutu çok severiz! Ellerine sağlık, gözüm gönlüm açıldı!
Aklıma düştü, bir dilim alsam!
Canım, etkinliğe katılanlar linkine siteni ekleyeyim mi? Sen, kesin yanıt vermeden emrivaki yapmak istemedim!
Sevgiyle kal!
ellerinize saglik ne kadar hos olmus goruntu kitirli corbada harika gorunuyor
Hesna'cigim,
Ellerine saglik, hele ben tam bir balik hastasiyken ve burada pek fazla cesit bulamazken bayildim. Altdaki corbanda nefis olmus.
Sevgiler
Ben baligin her cesidini severim,nefis görünüyor aksama olsada yesek limonluca ,ellerine saglik
selam palamut harika olmuş ellerine sağlık canım sevgiler...
Balıkla yapılan çeşit çeşit yemekler var ama ben en çok palamut tava severim. Gördüm ya, şimdi yapana kadar aklımdan çıkmaz :) Ellerine sağlık.
Yorum Gönder