Çarşamba, Mart 21, 2007

DOST BLOGLAR

Bloglar arası başlayıp Sevgili Rabia ve Esra'nın beni dahil ettiği dost blog tanıtımı için blog seçmek çok kolay olmadı. Linklerimde yer alan bütün blogları yakından takip ediyorum ama hakkında yazmak istediklerim benim için çok daha özel yeri olanlar.

-İlk olarak Burçak'tan (www.mutlulukmutfaktagizlidir.blogspot.com) bahsetmek istiyorum. Burçak neredeyse benim bloğumu oluşturduğum ilk günden beri takip ettiğim, bloğunu haftada bir güncellemesine rağmen hergün ziyaret ettiğim biri. Bloğunda sadece yemek tarifi değil, aynı zamanda okuduğu kitaplardan ve izlediği filmlerden de bahsediyor. Yazılarını çok keyifle okuyorum. Ortak birçok yanımız olduğunu, Burçak'la sanal alem dışında gerçek bir dostluk oluştuğunu düşünüyorum.
-Rabia'cığım (www.bebeklimutfak.blogspot.com) çok iyi bir anne, iyi bir arkadaş, mutfakta ise tam bir usta. Birbirimizi hiç yorumsuz bırakmayız. Sanal alemde bile güzel ilişkiler kurabilen, dost canlısı sıcacık bir insan.
-Oylum (www.sicakmutfaklar.blogspot.com) oğluna çok düşkün ve sevgisini yazılarında çok güzel ifade eden bir anne. Bloğunda yemek tarifleri kitap ve filmlerden bahsediyor. Yazıları çok akıcı ve keyifle okunuyor.
-Esra (www.buyuleyenmutfakkokusu.blogcu.com) yeni tanıştığım, bloğuna her baktığımda tebessümle okuduğum, esprili, dost, becerikli biri. Her gün izlediğim kişiler arasında yer alıyor.

Sürekli takip ettiğim birçok blog var hepside çok özel ve güzel. Ben mümkün olduğunca kişilere görüşlerimi, dileklerimi bildiriyorum. Onlardan gelen yorumlarda beni çok mutlu ediyor.
Herkesi çok seviyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

MERHABA
CANIM GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM
ÇOK TŞKLER
NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM
TEBESSÜM YAPABİLİYORSAM YÜZÜNDE NE MUTLU BANA
ÇOK ÖPÜYORUM SENİ
GÖRÜŞMEK ÜZERE
SEVGİLER

Sıcak Mutfaklar dedi ki...

Hesna çok teşekkür ederim.İnan çok şaşırdım.Bende inan her gün senin bloga girip ne var ne yok diye kontrol ediyorum.Çok öptüm seni.Umarım Bir gün yollarımız karşılaşırda tanışırız.Sevgilerimle
oylum

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Ah canım benim, kalp kalbe karşı derler ya! İnan bana ben de bugün akşam yemeğinde annemle, seni Sevda'yı,Oylum'u konuştum! Bütün komşularımı seviyorum ama sizlerin yeri çok özel benim kalbimde!
Seninle Sevda ile ve Oylum ile ortak bir çok yanımız olduğunu, pek çok yönümüzün benzeştiğini düşünüyorum ben! Seninle ve Sevda ile başka bir duygu kardeşliğimiz var sanki!
Ve, anneme ne dedim biliyor musun, çok aklı başında, dürüst olduklarını ortaya koyan insanlar Hesna ve Sevda! Ve eminim ki Oylum!
Eminim ki sizi tanıdığıma hiç bir zaman pişman olmayacağım!
Sevgiyle Kal benim canım arkadaşım! inan aynı düşüncede ve duyguda olduğumuz için çok mutlu oldum, içim arındı sanki!
Kızlarını ve seni çok öpüyorum, sağlıkla, keyifle ve mutlulukla kalın diyorum!